Meghívó

Tisztelt Repülőbarátok! 

Mint azt már több forrásból hallhattátok, a Miskolci Repülőtéren április 30. után megszűnik a sportrepülés. Klubunk ezzel bizonytalan időre búcsúzni kényszerül Miskolctól, szeretett, 90 éves repülőterünktől, LHMC-től pedig végleg. Ezen szomorú alkalomból – valamint a szokásos gyermeknapunkat is előrehozva – szeretnénk egy REPÜLŐTÉR BÚCSÚZTATÓ NYÍLT NAPOT tartani április 29 – 30. napokon (péntek és szombat), amelyre minden sporttársunkat várjuk, akár repült Miskolcon, akár nem. Legyen ez a látogatás csak egy áthúzás vagy leszállás, szívesen fogadnánk, ha személyeddel is kifejeznéd a miskolci sportrepülés nélkülözhetetlenségét és az országos sportrepülőterek hálózatának, valamint az azokon működő egyes repülőklubok létének fontosságát.

Amennyiben meghívónk felkeltette érdeklődésed, kérünk, hogy a lentebb található regisztrációs felületen iratkozz fel, hogy a várható vendég létszámmal tervezni tudjunk. Mindenképpen add meg, hogy repülőeszközzel érkezel-e – és ha igen, akkor milyennel, mivel ezeken a napokon erős forgalomra számítunk és statikus bemutatóként azt is szívesen megmutatnánk, hogy mennyi sportrepülő fér el a miskolci repülőtéren! Kérjük, vedd figyelembe, hogy a területünk közelgő átadása miatt az infrastruktúra állapota már nem teszi lehetővé, hogy a repülőtéren nyújtsunk neked igényes szállást. Szívesen megvendégelünk egy tál meleg étellel, miközben régi repülős társaiddal találkozhatsz.

Kérjük vedd figyelembe, hogy április 30-án  (szombat) napnyugta előtt minden légialkalmas motoros repülőeszköznek el kell hagynia LHMC-t, mivel május 01-től felszállás már nem engedélyezett. 

Köszönjük!

Borsod Megyei Repülő Klub

Regisztráció