Családi sétarepülés

A közös élmények erősítik a kapcsolatokat! A hétköznapi életünkben kevés olyan pillanat van amire később azt mondhatjuk: ez felejthetetlen. Azok az élmények amik ebbe sorolhatóak végig kísérik egész további életünket. A gyakorló szülők tudják milyen maradandó nyomot hagy emlékezetükben egy egyedi, sokszor megismételhetetlen esemény. A családi albumok féltve őrzött kincsei azok a képek melyek ilyenkor készültek. A közösen átélt, boldog önfeledt pillanatok amik szorosabbra fűznek emberi kapcsolatokat, közösségeket. Minden szülő szeretné gyermekét ilyen élményhez juttatni amire később majd csillogó szemmel gondolhat vissza.

Egy ilyen igazán eredeti lehetőség egy „Családi sétarepülés„. Repülőgépünk fedélzetén a pilótán kívül 3 utas szállítására nyílik lehetőség. Ön családjával együtt élheti át közös életük egyik meghatározó élményét. Felfedezhetik a levegőből lakóhelyük és környéke nevezetességeit, természeti szépségeit. A döntés az Ön kezében van: ajándékozza meg családját ezzel az igazi élménnyel, és a program végén az elégedett, önfeledt mosolyok igazolják majd: JÓT CSELEKEDETT…

Azok számára akik kérik a leszállás után kiállítunk egy egyedi emléklapot ami igazolja majd, hogy tulajdonosa teljesítette élete egy „meghatározó kalandját”.

A program időtartama ( 20-30 perc ) a választott útvonaltól függően.

Árak: 

Cessna 172: pilóta + 3 utas: 1500 Ft / perc

További információ és jelentkezés:

+36 30 943 1653

vagy emailben

A szolgáltatások a Miskolci Repülőtéren vehetők igénybe, előzetes egyeztetés alapján!